Vælg en side

Mød teamet bag bloggen

Velkommen til teamet bag bloggen.
Her finder du de skønneste og sejeste kvinder.
6 kvinder, som skriver fra hjertet og deler deres viden og egen erfaring med uld, babyer og alle de tests jeg sender ud til dem.

Har du lyst til at vide lidt mere om teamet, så kan du læse mere om dem her på siden.

 

Julie

Julie

Theodors mor

Hej! Mit navn er Julie.

Jeg er 25 år, læser til pædagog og er uddannet til juni.

Først og fremmest er jeg dog mor til Theodor på 1,5 år, som jeg har sammen med min mand Peter.
Theodor er en aktiv dreng, så jeg forsøger altid at klæde ham i tøj, som han let kan bevæge sig i, men som stadig holder ham varm – og ikke for varm. Til det formål har jeg virkelig fået øjenene op for uld, hvilket jeg kan takke Svanebutikken for! Ligeledes er det også det eneste der holder ham dejligt tempereret om natten.
Jeg glæder mig rigtig meget til at teste for og med Svanebutikken, samt blive endnu klogere på at klæde min dreng i det allerbedste 🙂
Nina

Nina

Oscar Emils, Rose Maries og baby Claras mor

Jeg hedder Nina, er 37 år og kæreste med Michael.
Vi bor i Birkerød, nærmere Ebberød hvor skoven er vores nabo.
Vi har 3 skønne børn. Oscar Emil på 6 år, Rose Marie på 4 år og baby Clara Sofie på 6. mdr.
Jeg har mange års erfaring i detailbranchen, hvilket har givet mig mulighed for, at arbejde med forskellige kvaliteter, produkter og mærker af bla. andet børnetøj.
Og som mor til 3 bliver bliver man hurtig “ekspert” på hvilket tøj, der er bedst for ens børn.
Herhjemme elsker vi alle uld og dens mange gode fordel. Selv til vores datter Rose Marie på 4, der i perioder kan være plaget af Atopisk børneeksem har vi fundet gode uld produkter der passer godt til hende.
Jeg er glad for yoga, hygge med venner, veninder og familie.

Christel

Christel

Teddys mor

Hej – jeg hedder Christel. Jeg er 32 år gammel og gift med Evan. Sammen har vi Teddy fra april 2015. Teddy er en glad, lille dreng og en meget aktiv krudtugle, som vil frem, op og ud i verden.

Som mor går jeg meget op i, at det, jeg giver, serverer for og iklæder min søn (og os voksne, naturligvis), er af høj kvalitet. Min interesse for kvalitet og gode produkter til Teddy er mit udgangspunkt for at skrive her på Svanebutikkens blog.

Anja

Anja

Emil og Astrids mor

Mit navn er Anja. Jeg er 34 år og gift med Tom på 37 år.
Vi har sammen Emil på 2,5 år og Astrid på 7 måneder.
Vi bor på et lille landsted som vi overtog i december 2015, så vi har gang i en masse projekter hele tiden.
Jeg er for tiden på barsel, men er igang med en personlig udvikling, der bl.a. Handler om fremtidig job.

Ina

Ina

Sander og Olivers mor

Jeg hedder Ina, er 25 år gammel og gift med Theis. Sammen har vi to dejlige drenge, Sander fra marts 2013 og Oliver fra februar 2016. Vi bor i et rækkehus i Slagelse.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og arbejder på en privatskole i Slagelse, når jeg altså ikke er på barsel. Jeg har altid brugt uld til mine drenge, da de på den måde har kunne opretholde en normal kropstemperatur. Drengene er forskellige i forhold til deres kropstemperatur, Sander er en varm dreng, hvor Oliver er det modsatte. Desuden har Sander astmatisk bronkitis, så det har altid været vigtigt for os, at han har uld inderst mod kroppen. Jeg ser derfor meget frem til mit samarbejde med Hanne fra Svanebutikken, så jeg kan teste tøj der dækker drengenes behov.

Jeg interesserer mig for træning og sund mad, jeg elsker at stå i køkkenet og lave mad til min familie. I er altid velkomne til at skrive til mig, hvis I har nogle spørgsmål.

Natasha

Natasha

Julie og Johans mor

Hej derude!

Mit navn er Natasha og jeg er mor til to fantastiske børn, Julie på 4 år og Johan på 4 måneder. Jeg er 36 år gammel og jeg er uddannet indenfor medicinalforskning, hvad jeg også arbejder med når jeg ikke er på barsel 😀.
Jeg er fantastisk glad for at være en del af Hannes supertester-team og vi har i familien virkeligt blevet meget glade for uld og uld/silke, både til børnene og til os voksne. Vores børn er ret forskellige hvad temperaturen angår, det ene har altid kolde fødder og kolde hænder og det andet er altid meget varmt. Vi har brugt uld meget, men jeg har altid begrænset det til årstiderne og havde aldrig overvejet at bruge uld om sommeren. Det har nu ændret sig og de ‘fordomme’ jeg havde om at uld skulle være for varmt om sommeren og uld/silke for koldt om vinteren er fuldstændig forduftet! Begge dele har en fantastisk evne til at tilpasse sig børnenes temperaturer uanset omgivelser. De kolde fødder har det skønt i uld, både sommer og vinter 😀. Jeg ser meget frem til de forskellige produkter Hanne kommer til at udsætte os for og glæder mig til at få endnu mere indblik i uldens skønne egenskaber.

kontakt@svanebutikken.dk 26620775

Hanne Østergård