Vælg en side

Strømper til små baby fødder er testet af Johan – og blogindlægget er skrevet af Johans mor – Natasha.

MP strømper til Johans fødder

Mit førstehåndsindtryk af strømperne fra MP strømerne var meget positivt.
De uldne strømper virkede utrolig bløde og lækre og farverne var meget flotte.

Strømper til små babyfødder - baby fødderne er teddys
Joha uldsilke heldragten i mørkeblå

Hvad kan strømperne?

Natasha: Det jeg har brugt mest, er også det som jeg allermest har manglet – netop strømper til de små fødder.
Jeg har brugt meget de uldne strømper fra Joha, som var utroligt dejlige og lune at have på, men desværre alt for nemme at sparke af. Jeg fik strømperne i brug allerede samme dag, og de er blevet brugt lige siden!!

Allerede efter de første par timers brug, vidste jeg at strømperne fra MP ville være en succes. De forblev på fødderne uanset hvor meget der blev sparket og moslet rundt i dem.

Både bomulds-og de uldne strømper har en fin detalje, hvor de er lidt strammere rundt om anklerne og det er netop dette som gør dem næsten umulige at sparke af!

Til de kolde dage, bruger jeg især de uldne til min lille dreng på snart 6 mdr. og til de varme dage og nætter, har han kun en kortærmet body og strømper på når han sover i barnevognen og i sin seng om natten, da han altid sparker dynen af.

Vil du anbefale den til andre?

Vi har prøvet mange forskellige slags strømper i alle prisklasser, og disse er klart de bedste. De er bløde, behagelige, lune og næsten umulige at sparke af, uden at de efterlader mærker på de små ben og fødder.  Den eneste kritik er faktisk til de uldne strømper, allerede efter første gangs brug har de en masse fnuller på og ligner nogle man har brugt mange gange. Det er lidt ærgerligt, da de ellers er så lækre og bløde. Bomulds strømperne er der absolut intet negativt at sige om.

Fakta om MP babystrømper

Strømperne fås både i uld og bomuld.

MP strømper i bomuld fås lige nu i hvid, rosa, lys rosa og blå.
Bomuldsstrømperne kan vaskes i maskinen på 40 grader.

MP uldsokker fås lige nu i lys brun, blå, grå og hvide.

Og du kan også vælge uldsokkerne i et tyk uld udgave. De er især gode til køreturen, til natten eller til de dage, hvor temperatuen virkelig falder.

 

Neutrale babysokker fra MP Danmark
Køb strømper til små babyfødder her
Tykke uldsokker fra MP

Find babystrømperne i webshoppen