Vælg en side

Teddy tester uldsæt fra Joha. Blogindlægget er skrevet af Teddys mor, Christel.

Uldsæt til foråret

Mit første indtryk af den bløde pakke var positivt.

Både de lysegrå leggins i uld og den lysegrå elefanthue i  dobbelt lag uld er bløde og ikke kradsende – det er et godt udgangspunkt til en dreng med sart hud, når nu tøjet er det inderste lag og dermed kommer til at være i tæt kontakt med huden.

Vi har afprøvet tøjet i mange hverdagssituationer for virkelig at teste deres værd.

Og vi er meget begejstrede!

Teddy tester uldcardigan
Uld elefanthue fra Joha

Uld elefanthuen

Elefanthuen har en virkelig god pasform.

Den bliver siddende, hvor den skal – ikke noget med at glide rundt, selv om Teddy vender sit hoved fra side til side tusind gange for at se alt det spændende omkring ham, når vi er ude at gå med barnevognen.

Det er et stort plus, at mor ikke hvert andet minut skal rette på huen.

Se elefanthuen her

Uld legging

De lækre leggings er optimale til det skiftende forårsvejr og har været guld værd i de seneste par dages meget kolde og våde vejr.

De er nemlig tynde nok til at kunne bruges under et par almindelige bukser, så de giver lige lidt ekstra varme til den lille numse.

Også på de lidt varmere forårsdage er det et stort plus, at de nemt kan være under bukserne – så behøver den lille ikke klædes i en flyverdragt, som let bliver lidt klodset at bevæge sig rundt i, men kan nøjes med at få uldleggins, bukser og jakke på.

Det gør det meget nemmere at mosle rundt på legepladsen, skulle jeg hilse og sige fra Teddy 🙂

Hjemme giver vi tit Teddy de bløde uldleggings på uden andet over, når vi bare leger indenfor, og de kan også rigeligt holde hans små ben varme, når han vil ud at udforske haven på egen hånd.

 

SE uldleggings her.

Uldsilke hipster og uldsilke undertrøje
Joha uldleggings

Uld cardigan som overgangsjakke

Den superbløde cardigan har været et stort hit og mere end indfrier mine forventninger.

Jeg blev jo nok lidt forelsket, allerede da jeg rørte ved den – ahhh, sikke en blødhed! Og den er mindst lige så praktisk, som den er lækker.

Den er perfekt til gåture i barnevognen i mildt forårsvejr uden for meget blæst – i stedet for at pakke Teddy ind i trøje og jakke får han blot den dejlige cardigan på over sin body. Og cardiganen holder ham fint varm til, at han sagtens kan sove videre udenfor i vognen uden at jeg skal pakke ham yderligere ind. Også til hygge i haven på milde forårsdage er den lette og bløde cardigan virkelig god – den holder min lille gavtyv varm nok til, at han kan sidde på græsset og koncentrere sig om at gumle påskeliljer.

Min tanke var bare om den mon også findes i voksenstørrelse? 🙂

 

Se den bløde uld cardigan her.

Find varen i webshoppen

Find varen i webshoppen

Find varen i webshoppen