Vælg en side

Det kan Ina svare på…

Ina har testet denne blå bomulds ammebluse fra Mamalicious.

Ammeblusen er mærket med Oeko-tex standard 100.
Den kan vaskes ved 30 grader.
Blusen er lavet i 94% polyamid og 6% elastan.

Amning uden bar maveskin

Ina:
Efter at have testet denne bluse fra Mamalicious har jeg spurgt mig selv; hvorfor havde du ikke denne bluse, da jeg ammede første barn. Nu har Hanne fra Svanebutikken heldigvis gjort mig klogere, og jeg kan nu amme mit andet barn uden at blotte bryst og mave. Sikke en befrielse.

Jeg har stadig en topmave efter fødslen og der er denne bluse super god til at dække det lidt. Den er rimelig løs ved maven, og så er der rib i siden, som medvirker at den sidder flot.

Endnu en smart funktion er det ekstra lag stof ved brystet, som kan ses på billedet. Så når Oliver skulle have mad, kunne jeg blot løfte i stoffet, og så havde han adgang til brystet uden hele brystet og maven blev blottet. Materialet er rigtig blødt og den mørkeblå farve bliver bibeholdt efter flere vaske.

Hvordan er ammeblusen i størrelsen?

Blusen er i størrelse M, hvilket er den størrelse jeg normalt bruger.
Jeg vil helt klart anbefale denne bluse til andre mødre som ammer.

Blusen havde forskånet mig for mange pinlige øjeblikke, da jeg ammede mit første barn.

Ammetøj fra Mamalicious

I løbet af de næste par måneder vil du kunne finde flere ammebluser og toppe på webshoppen, så følg endelig med.

Har du spørgsmål til blusen eller Ina, så er du velkommen til at skrive her på siden.
Eller til kontakt@svanebutikken.dk – så skal jeg gerne hjælpe med et svar.

Dejlig dag til dig

de bedste hilsner fra Svanemor Hanne