Vælg en side

Kære Hanne, Svanebutikken er hermed nomineret til e-handelsprisen 2015 i kategorien: “bedste nye B2C virksomhed – under 30 millioner”, sagde damen i den anden ende.

What? Hvad mener du? Det er løgn. Jeg tror ikke på det.

Den venlige dame fik ca. 453 spørgsmål fra mig – inden hun kunne lægge røret på igen. (Jeg tror hun fik et godt grin).

Den er god nok. Svanebutikken er nomineret. Er jeg måske lidt stolt? Mega stolt.

1000 tanker

Jeg har vendt og drejet denne nominering. Jeg har kun fortalt det til en lille skare af mennesker. Jeg skal lige vende mig til tanken – og “tro” på det. Ja, det lyder måske tåbelig, men sådan et nordjysk kvindemenneske, som jeg er, skal lige have styr på et par tanker.

Første tanke: Jeg ved godt, hvem der har hjulpet mig her til.

Næste tanke: Jeg ved godt, hvem jeg gør det her for.

Flere tanker: Jeg ved godt, at hårdt arbejde på et eller andet tidspunkt kan give et udslag “i en eller anden form”. Jeg ved godt, jeg skal være stolt og nyde dette øjeblik.

Første tanke

Den første tanke har jeg helt styr på. Og den kan jeg sagtens dele med dig. Det er nemlig nogle meget fantastiske mennesker, som har hjulpet mig med mine ideer og mine tanker – og gjort dem til virkelighed. Mød de skønne mennesker her:

Jannie Ilum Gade fra kundemagneterne. Jannie kan noget helt specielt. Hun har 100 års erfaring med at skaffe kunder. De rigtige kunder. Hun er mentor, sparringspartner og så lægger hun så meget energi i sit arbejde, at jeg bliver blæst bagover hver gang jeg møder hende!

Thomas fra Shopsnedkeren – design Ninja. Han lytter, tænker og så tryller han mine tanker om til design og grafik.

Lars fra…… ja ham er jeg gift med. Ham får du ikke fingerne i

Pia Højlund Juul fra Bdo – min tålmodige revisor.

Sanne Otilia Philipson – Mentor for sjælen. Når jeg vakler og tvivler, så har jeg Sanne til at rette mig op. Hun er balsam for sjælen.

Næste tanke

Hvem er det, der får butikken til at snore. Det er mine søde kunder og deres unger. Det er dem jeg arbejder for. Det er dem, som bestemmer, hvordan tingene skal være. Det er dem, jeg er mest taknemlige for. Hver og én baby/barn/tumling er mine guldklumper. Og det mener jeg!

Flere tanker

Det stopper ikke her. Jeg prøver stadig at få styr på alle ender og det må jeg så bruge de næste par timer på. Jeg havde bare brug for at dele de første tanker med dig.

Vil du vide mere om E-handelsprisen

Foreningen for Dansk Internet handel uddeler hvert år den såkaldte E-handelspris. Der er 12 kategorier i alt.

Af de 15 virksomheder, der er nomineret bliver der valgt 5 ud. 5 som går videre til den afgørende runde.

Udslusningen fra 15 til 5 virksomheder afgøres gennem en masse spørgsmål, som jeg nu skal igang med at kigge på. Svarene bliver behandlet og vurderet af FDIH´s komite.

De 5 virksomheder skal ind til en komite af “kloge hoveder”, der vil vide alt om ens virksomhed. Ens ideer, tanker og mål for virksomheden.

Sidst, men ikke mindst ender det med at vinderen bliver hyldet i Tivoli – midt i maj måned.

Der er lang vej….. rigtig lang vej. Jeg glæder mig til at se, hvad vejen bringer – og jeg glæder mig til at se, hvem de andre er.

Søndagstanker og taknemlighedstanker fra Hanne