Vælg en side

Svanebutikken.dk i top 10 over den bedste online kundeservice  

I dag giver jeg ordet her på bloggen til pigerne fra shoppingportalen Katoni.dk. De har nemlig undersøgt, hvor man finder den allerbedste kundeservice, og i deres undersøgelse ligger ingen andre end Svanebutikken.dk helt i top! Det er jeg naturligvis pivstolt over. 

Uldsilke til ferien prinsessen - Julie tester uldsilke undertøj

Som begejstrede og erfarne online shoppere ved vi, at kundeservice er altafgørende for den vellykkede online shoppingtur. Men hvad er det egentlig, der definerer god kundeservice, når man ikke står ansigt til ansigt med en ekspedient i en fysisk butik?  

Det satte vi os for at undersøge ved at gennemgå de såkaldte TrustScores på Trustpilot inden for forhandlere af dame, herre- og børnetøj. Vi gennemgik hele 624 webshops, hvor den højeste score var imponerende 9,9. Af de få webshops, der kan prale af den score, var Svanebutikken.dk. Du kan læse mere om undersøgelsen på vores blog 

Derfor er vi super glade for, at kvinden bag shoppen, Svanemor Hanne, ville give os ordet og ikke mindst hjælpe os ved at besvare et par spørgsmål om, hvad god kundeservice er for hende. 

 

Hvad kendetegner god kundeservice i en webshop? 

”Når kunden ’kun’ kan se og læse om produkterne, gælder det om at gøre shoppen levende og forsøge at beskrive produkter og procedurer bedst muligt. Så kunden ikke kommer i tvivl.
Det handler i bund og grund om at hjælpe kunden bedst muligt. ” 

 

Hvad betyder god kundeservice for dig som forhandler?

”Som sagt før, så handler god kundeservice om at hjælpe kunden. Og forudsætningen for at hjælpe er at forstå kunden og hans/hendes behov og ønsker.  

I min webshop skal jeg derfor være skarp på, hvem mine kunder er, og hvad deres behov er for at kunne hjælpe bedst muligt.” 

 

Afslutningsvis bad vi Svanemor Hanne om at sætte tre ord på den kundeservice, hun fører hos Svanebutikken.dk. Hun svarede: ”Personlig betjening, hjælpsomhed, fleksibilitet.”  

 

Det kan vi kun være enige i!
Vi glæder os til at følge udviklingen og håber, at flere og flere webshops vil følge Svanebutikkens eksempel og prioritere den gode online kundeservice. 

Velkommen til din personlige webshop