Vælg en side

Barselsgaver til en lille dreng

I denne weekend skal måske bruge to barselsgaver. Vi venter en lille ny i familien. Min ynglingskusine har termin mandag, men måske den lille søde baby kommer ud inden. Vi ved det er en dreng.

Den anden barselsgave er til en lille pige.

Jeg har gjort mig et par overvejelser om gaverne. Og heldigvis elsker jeg denne del af at være Svanemor. Jeg elsker at finde den helt rette gave. Bruger meget tid på at finde ud af, hvad der vil være bedst i forhold til årstiden og i forhold til det, som moderen har givet udtryk for at hun ønsker sig.

Det er jo ikke alle, som elsker Joha uld så meget som mig.

Jeg vil godt lige vise dig, hvad jeg har sammensat til en lille gave.

barselsgave joha

Et udsæt fra Joha. Jeg har faktisk snydt lidt. Fordi uld serien fra Joha er ikke kommet på lageret endnu. Det er kun str. 60 jeg har. Men bare rolig, i næste uge kommer der forhåbentlig en stor kasse med alle størrelser.

Dette sæt indeholder Joha leggings, Joha baby bodystocking (en slå-om-body), en fleece jakke samt en lille uld hue.

 

Barselsgave til en lille pige

barselsgave pige

Til den lille pige har jeg valgt et helt andet sæt. Fordi hendes mor er vild med den grå tykke uld serie fra Joha – og den findes selvfølgelig til de helt små. Men for at det ikke skal blive helt gråt har jeg tilføjet en lille Joha uld bodystocking med striber. Måske sætter jeg også en hue og et par uldsokker til.

Jeg glæder mig til at aflever pakkerne. I weekenden eller hvornår de små nu har tænkt sig at komme ud!

Dejlig weekend til dig og dine kære